Kanepiseemneõli kasulikkus juuste ja naha heaks

Kanepiseemneõli on oma rikkaliku koostise tõttu hinnatud juba aastatuhandeid. Kanepiseemned on kanepi taime (Cannabis Sativa) viljad, imelist smaragdrohelist õli saadakse nendest külmpressimise teel. On leitud, et kanepiseemneõlil on mitmeid kasulikke omadusi ning lisaks seespidisele tarvitamisele on seda hea kasutada ka juukse- ning nahahoolduses.

 

Olulised toitained kanepiseemneõlis

Kanepiseemneõli sisaldab rohkelt polüküllastamata oomega-6 ja oomega-3 rasvhappeid, mille omavaheline kontsentratsioon on ideaalses tasakaalus (3:1). Veidi väiksemas koguses leidub selles ka teisi tähtsaid polüküllastamata rasvhappeid nagu oleiinhape, stearidoonhape ja gamma- linoleenhape.

Samuti on kanepiseemneõli paljude antioksüdantide, vitamiinide ja mineraalide allikas. See sisaldab rikkalikult D- ja E-vitamiine, karoteene, magneesiumit, kaltsiumit, fosforit ning kaaliumit.

 

Kasulik mõju juustele ning nahale

Kanepiseemneõli kasutamine aitab tõeliselt turgutada sinu väsinud ja elutuid juukseid ning peanahka tuues välja nende tõelise sära. Kanepiseemneõlis olevad toitained imenduvad sügavale juuksekarva sisse, muutes juuksed imeliselt pehmeks ja niisutatuks. Samuti aitab see kaasa juuste kasvule, vähendab nende väljalangemist ja katkemist.Aitab vähendada kõõma teket. 

Nahahoolduses väärtustatakse kanepiseemneõli selle sügavuti niisutava ning pehmendava toime tõttu. See parandab naha elastsust ning omab vananemisvastast toimet. Samuti toimib see loodusliku UV-kaitsena (SPF 6). See aitab leevendada allergilisi reaktsioone ja omab põletikuvastast toimet. Kanepiseemneõli ja seda sisaldavad tooted sobivad hästi kasutamiseks ka tundliku nahaga inimestele.

 

Natuuri tooted kanepiseemneõliga

Meie tootevalikust leiad kanepiseemneõliga šampooni, juuksepalsami ning kehakreemi. Lisaks kanepiseemneõlile sisaldavad need ka teisi looduslikke koostisosi nagu aaloe vera ekstrakt, provitamiin B5 ja kookosõli, mis üheskoos muudavad sinu juuksed ja naha pehmeks, terveks ja säravaks. Tutvu meie kanepisarja toodetega siin.

 

 

Jäta kommentaar