4 põhjust miks kasutada looduslikku pesupulbrit

Sa eelistad süüa puhtalt kasvatatud toitu. Sa sorteerid prügi. Sageli valid sa polüestri ning teiste sünteetiliste materjalide asemel puuvilla. Siiski seisab sinu vannitoakapis vankumatult seesama lillelõhnaline pesupulber, mida alati kasutanud oled. Jah, kuigi sinu praegune pesuvahend võib lõhnata nagu suveõhtu unelm, siis kahjuks ei ole nii idülliline fakt, et see sisaldab tõenäoliselt väga palju toksilisi aineid, mis mõjuvad kahjustavalt sinu tervisele ning loodusele.

Ehk oled isegi mõelnud, et peaksid oma praeguse pesuvahendi välja vahetama, kuid sinus on ikka teatud kahtlusi. Järgnevalt toome välja mõned loodusliku pesuvahendi kasutamise eelised, mis võiksid aidata sul otsustamise lihtsamaks teha.

 

1. Parem tervis

Tavalised pesuvahendid sisaldavad ohtlikke kemikaale, mis jäävad sinu riietesse ka pärast pesemist ja hakkavad imbuma läbi naha, seda eriti siis, kui riided on niisked või märjad (näiteks higistades). Nende kemikaalide mõju väljendub sageli allergiana või muude erinevate nahaprobleemidena, aga võib olla varjatult ka mitmete teiste haiguste põhjuseks. Loodusliku pesupulbri koostisosad on valitud väga hoolikalt, nii et need sinu tervist ei kahjustaks.

 

2. Keskkonnasõbralik

Karmid kemikaalid ei mõju negatiivselt mitte ainult sinu kehale, vaid ka kogu loodusele meie ümber. Kasutades looduslikku pesupulbrit aitad sa vähendada ohtlike kemikaalide sattumist pinnasesse ning veekogudesse, andes nii puhtama elukeskkonna nii iseendale, kui ka loomadele, kaladele ja teistele elukatele.

 

3. Puhastab efektiivselt

Enamik tavalisi pesuvahendeid sisaldab kemikaale, mis on mõeldud eelkõige selleks, et muuta paremaks sinu riiete lõhna ning väljanägemist, mitte aga selleks, et neid tõeliselt puhastada. Looduslik pesuvahend selliseid aineid ei sisalda, selle peamine eesmärk on saada sinu riiete seest välja sinna kogunenud mustus – seega võid kindel olla, et sinu riided tulevad pesumasinast välja täiesti puhtana.

 

4. Õrn sinu riiete vastu

Samamoodi nagu ei mõju karmid kemikaalid hästi sinu tervisele ning loodusele, muudavad need ka lühemaks pestava kanga eluea. Looduslik pesuvahend puhastab sinu riideid palju õrnemalt, aidates seeläbi vähendada kangakiudude kulumist ning värvide tuhmumist, nii et sinu riided näevad pikemat aega välja nagu uued.

 

Vali endale sobiv looduslik pesupulber meie tootevalikust.

 

 

Jäta kommentaar